ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ www.paramano.gr

Είμαστε για τα καλά στα μέσα του χειμώνα. Ζούμε μια περίεργη κατάσταση, καθώς η πανδημία δεν μας αφήνει σε ησυχία και μας περιορίζει συνεχώς, αλλά η διάθεση μας δεν πέφτει. Ένα από τα αγαπημένα μας ραντεβού είναι αυτό του μηναίου manicure μας. Τα nail trends είναι ίσως από τα αγαπημένα μας trends και φέτος έχουν πολύ χρώμα είναι τολμηρά και fun. Σήμερα θα ασχοληθούμε πιο αναλυτικά με τα χρώματα και τα σχέδια, που ξεχωρίζουν.

271810072_525004168609174_7319135371577937044_n

The pantone color. 

H γνωστή σε όλους μας Pantone ανακοίνωσε ως χρώμα για το 2022 το Very Peri, ξέραμε αυτόματα ότι αυτό θα ήταν και το top nail color trend.

*Διαβάστε περισσότερα εδώ για το χρώμα της χρονιάς.

harpersbazaar.com

 

makeup.com

The classics.

Μπορεί το manicure μας να έχει αποκτήσει άλλη σημασία και να αποτελεί πια μέρος των outfit μας, οπότε να είναι αρκετά τολμηρά, αλλά δεν είναι και λίγες και οι γυναίκες που προτιμούν τα πιο neutral και καθαρά χρώματα, που ταιριάζουν με όλα τα looks τους και είναι chic.

harpersbazaar.com
vogue.com
vogue.com

The Royal Blue nails.

Μπορεί το 2021 να δημιουργήθηκε χαμός με το πράσινο χρώμα του οίκου Bottega Veneta, αλλά φέτος το μπλε θα είναι το χρώμα, που θα λατρέψουμε. Το μπλε θα πρωταγωνιστήσει γενικότερα φέτος.

vogue.com
@betina_goldstein
@betina_goldstein

Glittery nails.

Το ξέρουμε ότι οι γιορτές πέρασαν αλλά τα glittery νύχια καλά κρατούν. Είναι η απόλυτη τάση στα νύχια και βλέπουμε πολλές influencers να τα επιλέγουν και μάλιστα σε έντονα χρώματα.

@chiaraferragni
@chiaraferragni
vogue.com

Animal print nails.

Από το 2021 είναι τάση τα animal print νύχια με επίκεντρο τα cow print nails. Φέτος λοιπόν, δεν μένουμε μόνο εκεί, αφού πειραματιζόμαστε και με άλλα prints.

vogue.com
vogue.com
@sugarcoatmidtown

Rhinestone Embellishment nails.

Υπάρχουν και μερικά trend που είναι πιο εκκεντρικά και τα βλέπουμε κυρίως στα catwalks. Βέβαια υπάρχουν και οι πολλοί τολμηροί, που τα επιλέγουν. Τα 3D στολισμένα ή μάλλον υπερστολισμένα νύχια είναι τάση. αν και είναι λίγο κιτς.

vogue.com
vogue.com

The FUNKY nails.

Σας αφήσαμε τελευταία την πιο fun κατηγορία. Είναι αυτή που έχει τα περισσότερα σχέδια. Φέτος, η φαντασία, το χρώμα και η έμπνευση είναι αυτά που θα δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια στα νύχια σας. Σας αφήνουμε να κάνετε save το αγαπημένο σας σχέδιο και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλές επιλογές. Enjoy!

@dais_does_nails
@nails_and_soul
@nail.art.by.tea
@tiffanyabigailebeauty
@ingridraiana
@nailspc.xo
@amberjhnails
@amberjhnails
@vwnails
@allnailss
@kesangthenailartist
vogue.com
vogue.com

Φωτογραφία εξωφύλλου: Instagram.com

Πηγές: vogue.com, harpersbazaar.com, cosmopolitan.com, whoworewhat.com, instyle.com, instagram.com, makeup.com.

LEAVE A REPLY